Moje sladké tajemství

Petr Janda a Alice Jandová: Dětem dělají v hlavě hrozný zmatek!

Jejich dcerky neví, kde vlastně mají svůj domov

Zpěvák Petr Janda (75) tráví s manželkou Alicí Jandovou (35) hodně času za velkou louží na slunné pláži. Pro jejich dcery Anežku (7) a Rozárku (4) to ale může být víc na škodu, než k užitku.

Rocker Petr Janda (75) i jeho mladá manželka Alice Jandová (35) si nejspíš myslí, jak je pro rodinu skvělé, že vždy odjíždí na část zimy na slunnou Floridu. Jejich dcerkám Anežce (7) a Rozárce (4) ale může taková změna prostředí spíš uškodit.

Nejen, že na několik měsíců mění kamarády, ale také zázemí včetně školy a školky. A to se na nich podle psychologa může hodně podepsat. Holčičky jsou totiž ještě tak malé, že pak nebudou vědět, kam vlastně patří a kde je jejich domov.

„Častá změna místa a přátel na děti velmi působí. Záleží na jejich psychice, některé se s tím dokážou vyrovnat, jiné ale ne,“ vysvětlil odborník. Uvědomuje si úspěšný zpěvák, co tím svým dcerám způsobuje, nebo ho to doteď ani nenapadlo? Dokázali by se ale vůbec svých oblíbených chvil za mořem vzdát, nebo by se nakonec usadili na Floridě natrvalo? Jeho manželka by jistě nic nenamítala, ale jak by to ovlivnilo jeho kariéru? Jak by to udělal se svou prací? Peněz má už vydělaných jistě dost, ale zpívání by mu určitě chybělo. Jak se tedy manželé rozhodnou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden