Můj kousek štěstí

Petr Kotvald - Přál si zpívat a být jiný než otec

Můj kousek štěstí

Holky z naší školky mu otevřely dveře do světa populární hudby. Ženy po něm na koncertech šílely, jako by přijel John Lennon.

Dětství nepovažuje za právě čítankové, vychovávala ho převážně matka, protože tatínek byl, jak se říká, do světa. Pracoval jako voják z povolání a rodina ho příliš nezajímala. Co ho zajímalo, byly ženy, proto postupem času následoval nevyhnutelný rozvod.

„Babička mi říkávala, že jsem dřív zpíval než mluvil, a máma to potvrzovala. Když se prý se mnou něco dělo, poznala to podle toho, jaké si notuju písničky. Takovou písničkovou psychoanalýzu používám dodneška,“ vzpomíná Petr Kotvald.

Rodinný život popisuje slovy: „Máma byla bezvadná ženská, ale táta s námi vlastně nežil. Byl trošku frajírek, bavič, středobod každé

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden