Můj kousek štěstí

Petr Nárožný: Potíže s podnikáním

Ne každý ví, že se představitel bručounů a mrzoutů, herec Petr Nárožný (77), vrhl do podnikání s nemovitostmi. Pronajímá dva byty v činžáku v pražských Strašnicích, vzdáleném jen několik desítek metrů od místa, kde s manželkou bydlí.

Investice do realit se zpravidla vyplácí. V tomto případě se pozvolna mění v noční můru. Jak prozradila sousedka, v jednom z pronajímaných bytů bydleli neplatiči a několikrát tam byli exekutoři. Manželé Nárožných prý kvůli tomu měli velké starosti, není jednoduché dostat problémové lidi z bytu.

Potíže se kupily i kolem druhého pronajímaného bytu. Podle bývalé nájemnice tam byl rozbitý kotel, a tak netekla teplá voda. Navíc okny zatékalo. S hercem bývalá nájemnice nikdy nemluvila, vše řešila s jeho ženou, ta ovšem nebývala vždy k zastižení, často odjížděla na chalupu.

Vytoužený byznys s byty Nárožnému zjevně skřípá. Aktuálně prý vlastní nebo spoluvlastní čtyři byty, dvě garáže, jedno venkovní parkovací stání a celou řadu společných prostor s ostatními majiteli bytů. O majetku se s novináři odmítá bavit.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden