Moje šťastná hvězda

Petr Novotný: Selhávaly mu jeho orgány?

Už skoro pět let to není ten bodrý PETR NOVOTNÝ (70), který rozesmával diváky v Novotách i Silvestrech. V říjnu roku 2013 jen tak tak unikl smrti, když ho postihla mrtvice. V posledních dnech bojoval o život podruhé.

Před lety měl ohromnou kliku. Tehdy Novotný zkolaboval na letišti poté, co ho postihla mrtvice. Musel okamžitě na operaci a byl v ohrožení života. Měl velké štěstí, že nenasedl do letadla, protože v tom případě by pomoc nepřišla včas a zřejmě by to byl jeho konec. Od té doby ale Novotný stejně zcela změnil svůj život.

Přišel o své kamarády

Od té příhody se Novotný stáhl do soukromí. Bohu žel mnozí jeho přátelé ze showbyznysu měli pocit, že by ho rušili, a tak ho ani nekontaktovali. Mezi věrné kamarády pak patří například moderátor JAN ROSÁK (70) nebo hudebník FRANTIŠEK RINGO ČECH (74), kteří Novotného navštěvovali.

Byl v umělém spánku

Skoro před 14 dny podle slov rodiny prožil Novotný další vážný boj od své mrtvice. Měl být hospitalizován a uveden do umělého spánku poté, co mu prý začal kompletně selhávat organismus. Jeho syn PAVEL NOVOTNÝ (36) potvrdil, že se jeho otci skutečně přitížilo. „Nebudu vám vyvracet, co říkáte, je to pravda. Táta má za sebou asi největší krizi od mrtvice. Nemám rád fráze, ale v posledních dnech projevil ohromnou vůli žít,“ řekl médiím syn baviče. Držíme palce, aby ta vůle byla dostatečně silná.

dcera Soňa, syn Pavel, dcera Lenka, Pavel Novotný: Letos to bude pět let, co ho postihla mrtvice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden