Moje šťastná hvězda

Petr Rychlý: přijde o stovky tisíc měsíčně?

Role v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 mu vynesla pořádný balík peněz. A Petr Rychlý tak trochu počítal s tím, že mu ještě pár let sledujícího nikomu Bude uskrovnit Už údajně přišel měsíčně necelých korun. Nyní ale údajně vyšlo najevo, že s ním tvůrci seriálu mají zcela jiné plány.

Skutečně v seriálu končí?

Plně nahradit ho má jeho sok v lásce MIROSLAV ETZLER (53). Ten měl původně v Ordinaci hrát jen několik týdnů, ale scenáristům se natolik zalíbil, že se rozhodli mu dát větší roli, přesněji tu, kterou doteď zastával Rychlý.

Ten by měl v seriálu zůstat do Vánoc. Když se to prý herec dozvěděl, začal zuřit. O ničem neměl ani to nejmenší tušení. Pravda totiž je, že jeho postava patří v rámci seriálu k těm nejoblíbenějším, a těžko odhadovat, co by se stalo se seriálem, kdyby odešla jedna z hlavních postav.

Leč když už se jednou tvůrci rozhodnou, jen tak se to změnit nedá. Provinil se snad Petr Rychlý něčím? Nebo jen zkrátka chtějí seriáloví scenáristé pořad trochu oživit? Od jeho kolegů jsme se dozvěděli, že údajně požadoval od následujícího roku tučnější honorář, a to se samozřejmě nikomu nelíbilo

Bude se muset uskrovnit

Už v roce 2016 si údajně měsíčně přišel na půl milionu korun a jenom role primáře Mázla mu měsíčně vydělá necelých dvě stě tisíc korun.

Zbytek peněz pochází z moderování nejrůznějších pořadů. I když by v seriálu skončil, stále by mu zbývalo něco okolo tři sta tisíc měsíčně, ale to pro člověka, který je zvyklý na mnohem větší částku, není téměř nic. Žije si prý na vysoké noze a je zvyklý na svůj životní standard, který ovšem po novém roce asi bude muset výrazně přehodnotit.

Skutečně ze seriálu odejde, respektive bude vyhozen, nebo jsou to jen fámy, které mají poškodit jeho jméno? Kolem něj se sice pohybuje spousta lidí, kteří mu závidějí, ale zřejmě o pomluvy nepůjde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden