Moje šťastná hvězda

Petr Rychlý: Všichni mu závidí peníze

Probíhá mezi Petrem Rychlým (53) a Miroslavem Etzlerem (54) válka? Jak je známo, oba hrají v seriálu Ordinace. Oba mají zhruba stejně velkou roli, ale jejich platy se údajně liší o desítky tisíc korun! A to se údajně Etzlerovi a mnohým dalším kolegům vůbec nelíbí.

Pravda je, že Rychlý je v Ordinaci od samého počátku, a tak si svou pozici i výši honoráře vydobyl sám, to však ale nemění nic na tom, že je jen málo herců, kteří mu jeho vydělané peníze přejí. Říká se, že Rychlý patří k našim nejlépe placeným hercům, a je o něj zájem i jako moderátora.

Jen málokdo prý umí být vtipnější než on. Tato chvála však s sebou přináší i jistá úskalí. Dávno pryč jsou doby, kdy byl Rychlý mezi kolegy oblíbený. Etzler údajně není první ani poslední kolega, který mu nemůže přijít na jméno.

Tomu se teď každá koruna hodí. Musí živit svou přítelkyni Helenu (37) i jejich společného synka, zatímco Rychlý už má potomky odrostlé. Sám Rychlý si prý uvědomuje, že je kolegům tak trochu trnem v oku, a tak se často na veřejnosti příliš neukazuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden