Můj čas na kafíčko

Petr Spálený našel u Milušky Voborníkové to, co mu doma chybělo – a zůstali spolu napořád!

Můj čas na kafíčko

Zdá se, že legendární zpěvák je „dítě štěstěny“ i v osobním životě!

Vztah dvojice zpěváků Petra Spáleného (76) a Milušky Voborníkové (70) začal jako dlouhodobá nevěra. Čas ale ukázal, že k sobě doopravdy patří!

Koncem 60. a začátkem 70. let prožíval zpěvák Petr Spálený skvělé období. Jeho kariéra šla rychle nahoru, v jednom ročníku soutěže Zlatý slavík skončil dokonce druhý! A vypadalo to, že našel také ženu, se kterou by mohl zůstat na celý život.

Trvalo to šest let

Onou ženou ale nebyla jeho současná partnerka Miluše Voborníková. Petr se v divadle Apollo, kde zpíval se svojí skupinou, dal dohromady s herečkou a zpěvačkou Pavlínou Filipovskou (79). Nevadilo mu, že si bere rozvedenou ženu. Láska takové věci neřeší.

Oba se do sebe zamilovali a svůj vztah zpečetili jednak manželským slibem, jednak tím, že dali život dvěma dcerám. U některých žen ale dochází po narození dětí a splnění mateřské povinnosti k vyhasnutí vášně.

To byl bohužel případ Pavlíny, jak s odstupem času po letech odhalila. Brala manželství jako instituci, kde ona bude tou tolerantní a důvěřivou ženou, která se stará hlavně o děti. O Petra ztratila zájem.

Bylo jasné, že s takovým postojem se zpěvák

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden