Moje šťastná hvězda

Petr Štěpánek a Zlata Adamovská: Neumějí spolu mluvit

Manželé jsou už téměř šest let, ale poslední dobou to nevypadá, že by jim to příliš klapalo, ba naopak. Známá česká herečka Zlata Adamovská (59) a její manžel, taktéž herec, Petr Štěpánek (70) si procházejí velmi náročnou manželskou krizí.

Spekulace o problémech se objevily už před nějakým časem, když si jejich herečtí kolegové pustili pusu na špacír. Rozpovídali se o tom, jak se už i při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 neustále hádají a navzájem si lezou na nervy.

Údajně na sebe věčně jen štěkají a poté spolu naopak nepomluví ani slovo. Jejich přátelé to dávají za vinu tomu, že spolu tráví až moc času. Vídat se denně doma i v práci může časem někomu lézt na nervy.Zřejmě proto si Adamovská nikdy nevybírala za muže své herecké kolegy, věděla totiž, že by to nedělalo dobrotu.

Byla mu nevěrná?

Co se týče Adamovské, jedná se už o její třetí manželství v řadě. Poprvé se před oltářem objevila s Vadimem Petrovem juniorem (61), se kterým žila pouhé čtyři roky.Tou dobou se mluvilo o oboustranné nevěře. Dva roky od rozvodu už byla u oltáře znovu, a to s moderátorem a publicistou Radkem Johnem (64). S tím už vydržela úctyhodných šestadvacet let, ale byla to právě ona, kdo požádal o rozvod.

Zjistila totiž, že má její manžel nemanželskou dceru, a tak ho okamžitě odstřihla a nedělalo jí to vůbec žádný problém. „Život šel dál,“ vzpomíná herečka. Možná se po takovém šoku chtěla trochu odvázat, a proto si společnost mužů zkrátka užívala.A podle našich zdrojů jí to je příjemné stále.

Užívá si pozornosti

Zlata je pořád atraktivní žena a muži se za ní stále otáčejí. Navíc je dodnes známá tím, že si na večírcích neodpustí několik skleniček alkoholu, konkrétně vína, které miluje.Potom se od všech svých kolegů nechává pevně objímat a líbat na tváře. Ovíněná Adamovská je proto ve společnosti známá spíše jako společenská žena než jako spořádaná manželka. Baví se ráda a ráda je i středem pozornosti.Nevěru však vždy razantně odmítala. Ať už by to byla pravda nebo ne, její manželství a také její kariéru by to velmi pošpinilo.

Neměla ho ráda

Navíc ona sama potvrdila fakt, že svého nynějšího manžela dřív v lásce příliš neměla.Znají se už dlouhá léta, přáteli však prý nikdy nebyli. „Petr mi tehdy přišel děsně ‚důležitý‘ herec z Národního divadla. Vždyť už mu bylo přes třicet. Takový stařec!“ prozradila pobaveně Adamovská. Štěpánek přiznal, že bral Adamovskou jako jednu z kolegyň, kterých měl stovky. „Tehdy jsem točil spoustu pohádek, nijak jsem ji nevnímal,“ směje se Štěpánek. Do řeči se dali až po spoustě let, a to právě při natáčení seriálu Ordinace. Oba si prý procházeli těžkým obdobím a myslí si, že právě to je svedlo dohromady. Ironické je, že těžkým obdobím si procházejí i nyní, ale projít jím společně jim dělá momentálně problém.

Herce si brát nechtěla

Adamovská se nikdy netajila tím, že herce by za muže nechtěla. Necítila k nim obdiv, přišli jí sebestřední a cvičily s nimi podle ní emoce. Adamovská přitom vedle sebe chtěla intelektuála, člověka, který by jí ukázal jiné cesty.Se současným mužem se začali sbližovat v době, kdy Štěpánek pečoval o svou nemocnou manželku Vlastu Janečkovou (†78). Tou dobou ho prý začala brát jinak, více jako člověka, který si zaslouží respekt. Štěpánek se o svou nemocnou ženu staral do poslední chvíle, nicméně ani tak svůj boj nevyhrála. Adamovská při něm v jeho nejtěžším životním období stála, a proto ji také herec po čase požádal o ruku.Proč si vzájemnou oporu nedokážou dopřát teď?

Truchlí po sestře

Nedávná tragická smrt Petrovy sestry Jany Štěpánkové (†84) ho zasáhla natolik, že se uzavřel do sebe a vůbec s nikým nekomunikuje. Často ho přepadá smutek a ani přítomnost manželky mu nepomáhá.Očekávalo se, že po takové tragické ztrátě budou jeden pro druhého oporou. Nicméně opak je pravda, situace v jejich manželství se ještě zhoršila. Petr se se Zlatou odmítá o smrti sestry více bavit a neustále ji od sebe odhání, takže i kdyby mu chtěla nějakým způsobem pomoct, její snaha je zbytečná.Jediné, co poslední dobou Štěpánek dělá, je to, že o samotě truchlí. Ale fakt je, že i jeho manželka měla ke své švagrové velmi blízko. „Se Zlatou řešíme nejrůznější holčičí věci, třeba kosmetiku,“ popisovala jejich vztah v rozhovoru ještě sama Štěpánková.Obě si také dennodenně volaly a řešily nejrůznější drby. Pokud se tedy bude trápit každý z manželů zvlášť, mohlo by dojít definitivně k rozpadu manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden