Moje šťastná hvězda

Petr Vacek: Málem skončil jako bezdomovec

Nebýt jeho seriálové role, nejspíš by PETR VACEK (53) žil na ulici a neměl ani na suchý rohlík. Nekončný seriál mu zachránil život. Letos se však do seriálu po letech zase vrací! Že by mu opět došly peníze?

Osvém soukromí mluví jenom velmi nerad, ale nedávno o sobě prozradil šokující informaci. Málem skončil na ulici! Petra Vacka zachránil až nekonečný seriál Ulice, do kterého se mu původně vůbec nechtělo. V Ulici se nakonec udržel několik let, pak z ní ale odešel. Příznivci Petra Vacka však mohou jásat! V září se do Ulice zase vrací! „Ještě pořád nevím, jak moc tam budu hrát, ale minimálně rok bych se tam měl zase objevovat,“ prozradil herec. Před lety sice váhal, zda má roli v seriálu přijmout, teď ovšem nabídku přijal hned. Proč najednou změnil názor?

Jakub Štáfek, Tereza Brodská, Petr Vacek, Patricie Solaříková: Manželé Jordánovi k seriálu Ulice neodmyslitelně patří.

Finanční problémy

„Naučilo mě to drilu a soustředit se jen na jednu věc. Nechápu, že někdo nad tím může ohrnovat nos. I když je pravda, že jsem k tomu byl ze začátku také hodně skeptický.“ Ale je toho mnohem víc, co mu jeho role v seriálu dala. „Natáčení seriálu je z finančního hlediska spása. Najednou máte luxusní příjem a můžete si dovolit spousty věcí,“ přiznává Petr Vacek. V době, kdy do seriálu vstupoval poprvé, zažíval velmi krušné chvilky. Rozváděl se a nejednou byl na všechno úplně sám. Bez honoráře by neměl na nájem, a dokonce ani na jídlo! „Možná bych skončil jako bezdomovec,“ přiznává herec. Teď nejspíš nastal podobný problém. Je možné, že mu už došly všechny úspory, a tak si potřebuje zase něco přivydělat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden