Moje sladké tajemství

Petr Vondráček: Utekl od rodiny za novou láskou!

Nevěrami narušený dlouholetý vztah Petra Vondráčka (42) a Barbory Janatkové (35) dospěl do definitivního konce. Herec po více jak čtrnáctiletém vztahu v tichosti odešel od rodiny.

Herec a moderátor Petr Vondráček (42) už pravděpodobně nechtěl více trápit sebe ani rodinu svými eskapádami, tak si zabalil kufr a tajně, aniž by to okolí tušilo, odešel ke své milence. Jeho partnerka Barbora Janatková (35) a dcera Anna (8) tak zůstaly samy bez tatínka.

„Po přátelské dohodě jsme usoudili, že už spolu nebudeme žít,“ okomentoval rozchod Vondráček. Další dítě, o kterém se kdysi herec rozmluvil, tak už možná plánuje s novou láskou, vedle které je prý velice šťastný.

Nová milenka prý není ze světa showbyznysu, a tak ji Vondráček zatím nechce ukazovat médiím a zbytečně ji vystavovat publicitě. K rozpadu předchozího vztahu s Barborou se prý schylovalo dlouho. Pár procházel řadu měsíců vážnou krizí, což ještě Vondráček posiloval svými nevěrami.

Nejznámější byla ta s tanečnicí Adélou Hájkovou, se kterou se pod vlivem alkoholu vášnivě líbal na veřejnosti. I když toho litoval, s tanečnicí vztahy neukončil. Jak dlouho známý záletník, vydrží usazený s novou partnerkou, je otázkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden