Můj čas na kafíčko
Petra a Roman Vojtkovi jsou nejsympatičtější český pár
Diváci mají jasno. Petra a Roman jsou jejich jedničky.
Petra a Roman Vojtkovi jsou nejsympatičtější český pár

Je ukázkovým manželem, skvělým otcem, a dokonce i sexy zahradníkem. Alespoň podle svých fanynek. Romana Vojtka (51), jak to tak vypadá, by chtěla úplně každá žena.

Není se proto co divit, že jeho manželce Petře Vojtkové (37) skoro všechny kolegyně závidí.

Změnil se k nepoznání

Když před nedávnem Roman Vojtek zveřejnil fotografii ze své zahrady, jak svlečený do půli těla seká trávu, šly fanynky do kolen. Nejenže prý vypadá jako hollywoodská hvězda, ale ještě si ze sebe dokáže utahovat.

Ale co obdivovatelé a obdivovatelky manželů Vojtkových už vůbec nechápou, je to, jak dokážou být oba pořád tak veselí, nad věcí, a hlavně se neustále a vroucně milovat. Když Petra Vojtková minulý rok v prosinci přivedla na svět jejich druhé společné děťáťko, nemohli být šťastnější.

Ačkoliv jsou jako rodiče velmi zaneprázdnění a do toho mají oba i spousty pracovních povinností, úsměv z tváře jim rozhodně nemizí. Jak se říká, děti jsou velká starost, ale především velká radost. A to mají na paměti i manželé Vojtkovi.

Co ještě chybí ke štěstí?

Zatímco kdysi byl Roman Vojtek ženami zatracován, když svou bývalou ženu opustil ještě v době, kdy byla v porodnici, dnes je miláčkem národa. Jeho přátelé a známí tvrdí, že z něj Petra Vraspírová, dnes Vojtková, udělala lepšího muže.

Leccos si uvědomil, leccos také napravil. Roman Vojtek a Petra Vojtková tak plným právem patří mezi nejkrásnější a zároveň nejsympatičtější páry českého showbyznysu.

Tolik pozitivních reakcí od svých přátel, kolegů a fanoušků dostává jenom málokdo. Jen jedno jim údajně k úplnému štěstí chybí – holčička. Není však známo, jestli bude Petra zkoušet štěstí napotřetí.

Související články
Nestárnoucí herečka ze seriálu Jedna rodina Alice Bendová (50) je v neuvěřitelné formě. Za posledních několik měsíců zhubla úžasných dvanáct kilogramů. Stejně ale není stoprocentně spokojená a chystá se jít na úpravu břicha. „Prostě tuk, který zůstal, půjde pryč. Bylo mi padesát a nejsem ten typ, který by se udřel v posilovně,“ popsala v rozhovoru. Chce […]
Trápí se Bohdalová kvůli smůle v lásce své dcery?
premium
Velkou bolest prý skrývá v srdci herečka Jiřina Bohdalová (93). Jde o dceru Simonu Stašovou (69). Ta se totiž už příliš dlouho potýká s osaměním. Tolik by si legendární herečka přála štěstí své dcery Simony Stašové (69). Stejně jako každá máma. Vřelé city dostává samozřejmě u ní samotné, ale Jiřina Bohdalová (93) dobře ví, že […]
Můj čas na kafíčko / 27.9.2024
Zdá se, že se historie opakuje. Hokejista Jaromír Jágr (52) si najde modelku a ta poté skončí v televizi jako ostře sledovaná moderátorka. Své o tom ví nejen jeho bývalé partnerky Iva Kubelková (47) nebo Inna Puhajková (38), ale také jeho současná partnerka Dominika Branišová (29). Ta sice podle mnohých toužila spíše po dítěti a svatbě, ale ani k jednomu z toho se Jágr nemá, a tak […]
Moje šťastná hvězda / 27.9.2024
Mezi těmi, kdo se po revoluci vrhli na podnikání, byl i herec Martin Zounar (57). Dnes už se Martin Zounar (57) zase spokojeně usmívá a září po boku své partnerky, psycholožky Kateřiny Kantové. Ale před několika lety to s ním vypadalo hodně bledě. Vsadil na žádaný dabing I on podlehl představě, že když je známá osobnost, ulehčí […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz