Můj kousek štěstí

Petra Černocká: Naříká kvůli nízkému důchodu

Stále půvabná zpěvačka Petra Černocká (66) je chtě nechtě již v důchodovém věku. Výši svého důchodu zveřejnila. Nadšená věru není. Na účet jí chodí totiž pouhých dvanáct tisíc měsíčně! A to filmové Saxaně z Dívky na koštěti nepřipadá jako právě závratná částka, která by jí dovolila odejít na odpočinek a užívat si zaslouženého klidu.

Prima život prý člověku zkrátka nezajistí. Petra Černocká si ale, jak sama říká, žije krásně. Má našetřeno a stále si přivydělává, protože diváky zajímá a síly jí slouží. Vypadá tak mladě, až by málokdo věřil, že už je babičkou.

Také se brání představě, že by vyhazovala peníze oknem. Neúměrně drahé kabelky ji nezajímají, připadala by si trapně, kdyby s nějakou takovou důležitě cupitala po nábřeží. Utrácí za knížky, šaty, vylepšování chalupy a, i když tím se opravdu nerada chlubí, za telefon.

O svém věku hovoří s lehkou nadsázkou jako o příšerném. Ale potěšilo ji setkání s udiveným mladíkem, který nechtěl věřit, že se setkal s Petrou Černockou. Netušil, že by v tom věku mohla vypadat tak neuvěřitelně mladě.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden