Můj kousek štěstí

Petra Černocká: Nesundává pyžamo

Dokonce i na šarmantní představitelku čarodějnice Saxany, která je kliďas a jen tak něco ji nerozhází, má koronavirová pandemie zhoubný vliv. Tvrdí, že stále ještě příliš nepanikaří, nicméně dcera Bára (41) na to má zjevně jiný názor.


„Dcera po několika návštěvách v mé domácnosti vyhodnotila, že asi nebudu už tak úplně v pohodě,“ popisuje Petra Černocká. „Neumyté nádobí v dřezu, matka v poledne v pyžamu s kocourem na klíně, všude nedočtené noviny a časopisy, hromada nevyžehleného prádla a tak.“


Bára Vaculíková je po mámě zpěvačkou a i malá Olivie pilně cvičí.

Sklíčenou zpěvačku, kterou restriktivní opatření spojená s pandemií už dost podstatně deptají, musí tudíž zachraňovat obětavá rodina. „Dcera mi začala nosit výživové doplňky, zmrzlinu a další doping, který ji napadl,“ líčí filmová Saxana.

Vnučka Olivie Coco (10) zas dala babičce úkol neustále fotografovat štěně jezevčíka, které si Petra pořídila. Ta se z úkolu raduje, nic ji nebaví víc než fotografovat to nádherné psí miminko.

Při tom aspoň na okamžik pozapomene, že má, jak sama smutně říká, zbytečné povolání zpěvačka. Po zpívání se jí čím dál víc stýská a těší se na návrat normálních časů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden