Můj kousek štěstí

Petra Černocká: Utajené rodinné problémy

Zpěvačka Petra Černocká (68) vždy působila jako laskavá dáma, která má srdce na dlani a ani mouše by neublížila. O to překvapivější je její nedávné přiznání. Ač se tváří jako spokojená a milující babička vnučky Olivie Coco (6), jejíž maminkou je její dcera Bára (38), ne vždy byla obloha zalitá sluncem.

Svého času prý Černocká doslova vyhodila svou dceru z domu. Bylo jí prý čerstvě osmnáct let, když se vrátila domů a ve svém pokoji našla na stole inzertní noviny s pronájmy bytů. „U toho bylo připsáno, že si mám sehnat nějaké bydlení.

Byla jsem slušně v šoku," vzpomíná dcera Bára. Důvod? Černocké se prý nelíbilo, že její ratolest až příliš ponocuje, chodí jen z mejdanu na mejdan, a tak se rozhodla Báře dát za vyučenou. Když má tolik energie na flámování, zvládne si obsatarat i své vlastní bydlení, mínila matka.

Je zřejmé, že i Petra Černocká umí sundat masku přívětivosti a proměnit se v tvrďačku. Nenarušilo však nekompromisní jednání Černocké pouto mezi ní a dcerou? Mohla klidně mezi nimi zavládnout nevrživost.

Co kdyby to dcera Černocké nedokázala odpustit? Naštěstí se tak ale nestalo. S odstupem času se tomu Bára už jenom směje a prý je za to naopak mámě vděčná. Díky tomu se prostavila na vlastní nohy a dnes vystupuje jako textařka a zpěvačka pod pseudonymem Diva Baara.

Je ráda, že cestu do showbyznysu ani podmínky k životu neměla oproti ostatním usnadněné..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden