Můj kousek štěstí

Buď rodí, nebo hraje! Porodila další dítě

Dá se tohle vůbec zvládnout se zdravým rozumem? Půvabná herečka Petra Hřebíčková (41) neustále rodí, vychovává děti a ztvárňuje hlavní role. Je její rodinné zázemí v pořádku? Partner srší vtipem, ale stačí to?

Krásná herečka je potřetí maminkou, novorozená holčička se jmenuje Marianna, má dva starší bratry, Šimona (6) a Mikuláše (4). Tatínkem je Petřin životní partner a kolega Matěj Dadák (45), který představuje jednoho z policistů v seriálu Policie Modrava.

Za zmínku stojí úsměvný fakt, že totiž Petře kdysi její gynekoložka prorokoval neplodnost. „To je skvělý, to si nesete,“ hořce to komentuje hvězda filmu Přes prsty. Proti Jobově zvěsti se rozhodla bojovat. Vyhledala šamana. „Řekl mi, že to dítě musím prostě jenom pustit, že už čeká,“ vzpomíná. Nemýlil se.

Šílené tempo

Hereččin život byl už předtím jeden velký kolotoč, teď se to nejspíš ještě vyostří. Její zaneprázdněnost by byla ažaž i na bezstarostnou svobodnou holku bez jakýchkoli závazků, u maminky s tak velkou rodinou už jde bezmála o hazard.

Petřina produktivita práce je neslýchaná, ve filmech i seriálech zářívá v hlavních rolích, vzpomeňme na film Bezva ženská na krku či seriál Svatby v Benátkách. Nelze pochybovat, že se vražedného pracovního tempa nevzdá ani coby maminka tří dětí. A to už je na pováženou.

Vzorný tatínek

Velká rodina potřebuje ke svému provozu samozřejmě velké peníze, to platí v každé době a v té současné zvlášť. I to krásku jistě požene do dalších pracovních projektů. To bude vyžadovat tunu trpělivosti a ocelové nervy zejména od tatínka, dlouholetého člena pražského Činoherního klubu a autora divadelních her. Ale ten je na to už bezesporu zvyklý.

„Ano, náš život se totálně změnil. Ale po tom starém, bez dětí, se mi vůbec nestýská,“ podotýká vzorný otec. Na přemýšlení o tom, zda je život složitý, nemá čas ani jeden z nich.

Jistě by si svou partnerku rád vzal za ženu, ale na to opravdu není v náročném programu prostor. Tak třeba někdy po čtvrtém porodu, v pauze mezi natáčením Svateb v Benátkách III.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden