Můj kousek štěstí

Petra Hřebíčková: Podezřelé! Vyhýbá se svatbě

Už dva kluky porodila krásná Petra Hřebíčková svému partnerovi, herci a spisovateli Matěji Dadákovi (43). Hvězda seriálu Svatby v Benátkách vychovává syny Šimona (4) a Mikuláše (2), aniž se ovšem provdala za jejich otce.

Cožpak se dvojnásobné mamince, která coby pracovně velmi vytížená herečka žije pod drobnohledem veřejnosti, líbí život na hromádce? Podezřelé je už to, že při jakémkoli dotazu na svatbu se atraktivní blondýnka dává na útěk.

A pokud ji novináři dostihnou, vyslechnou si nekonkrétní mlhavé odpovědi. "Nejsem nevěsta na útěku, to vůbec ne. Uvidíme," říká herečka tajemně. Vzápětí ujišťuje, že partner je skvělý a ona šťastná máma dvou dětí, čímž na otázku opět neodpovídá.

"Já jsem se nechtěla vdávat těhotná, takže až ty děti budou samochodící, samomluvící a až si to budeme moct užít, tak si to užijeme," souká ze sebe neochotně a se zlověstným dovětkem, že svatbu s partnerem sice neplánují, ale snad nakonec přece jen nějaká bude.

Takhle že hovoří zamilovaná budoucí nevěsta, která se nemůže dočkat, až se oblékne do bílé krajky? Vypadá to, že herečku zmínky o svatbě obtěžují. Ale proč? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden