Můj kousek štěstí

Petra Hřebíčková: Posedlá kariérou

Žije prací. Na jednu stranu není divu. Petra Hřebíčková jde z filmu do filmu, co by za to jiné herečky daly. A kráska chytila příležitost pevně za pačesy. Jenomže ruku na srdce: jde tohle skloubit s rodinným životem? Petra má děti jako stupínky, Šimona (4) a Mikuláše (2), a partnera Matěje Dadáka (43).

Dadák, herec a autor divadelník her, je tudíž nucen cedit krev a lítat kolem domácnosti jako hadr na holi, aby jeho slavná a krásná manželka mohla přijímat další a další role. To dokáže jen skutečně laskavý a obětavý muž, prudší povaha by se nejspíš už dávno vzbouřila.

Petra zrovna natočila další komedii Přes prsty, v níž hraje profesionální plážovou volejbalistku. Film tudíž vyžadoval dlouhou a namáhavou přípravu. "Když jsem se dozvěděla, že mám točit, tak na sobě bylo potřeba ještě zapracovat, takže jsem chodila do posilovny," říká blond krasavice.

Ale to by bylo málo, a tak dvakrát v týdnu docházela na tvrdé tréninky ve volejbalu. "Pilovala jsem podání v každou vhodnou i nevhodnou chvíli. A hlavně dřepy, dřepy, dřepy," popisuje tu dřinu.

Sama přiznává, že partner toho měl už plné zuby. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden