Můj kousek štěstí

Petra Hřebíčková: S kým zas byla v posteli?

Jde z role do role. Blond kráska si na nedostatek zájmu z řad režisérů nemůže stěžovat. Na nedostatek milostných scén jakbysmet. Zas už byla, samozřejmě v rámci natáčení filmu Štěstí je krásná věc, v posteli s kolegou.


Jedná se o herce Karla Zimu (48), který hraje mimo jiné v oblíbeném seriálu Slunečná. Ve zmíněném filmu ztvárňují tihle dva nezaměstnaný pár Janu a Čendu. Zadlužená, exekutorem pronásledovaná dvojice vyhraje 176 milionů korun v loterii.

Řekli byste, že je to velké štěstí, nicméně výhra Janě a Čendovi velice zkomplikuje život. Jen v několika posledních letech zářila krásná blondýnka ve filmech Bezva ženská na krku, Všechno nebo nic, Přes prsty, Štěstí je krásná věc či Příliš osobní známost.

Za natáčecí den údajně dostává patnáct, ale i dvacet tisíc korun. Dá se říct, že je šikovná plavovláska v pořádném balíku, ovšem za cenu toho, že o domácnost a dva malé chlapečky se z velké části stará partner Matěj Dadák (44). Nelze než doufat, že není žárlivý a při pohledu na Petru v cizích postelích si říká: „Ale co, vždyť je to jen film.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden