Můj kousek štěstí

Petra Hřebíčková: Tři děti. Přesto pracuje jako divá

Smlouvu s ďáblem asi podepsala Petra Hřebíčková (42). Vlastní krví stvrdila úpis, na němž stálo, že nikdy nepozná, co je únava, a bude pracovat jako ďas nezávisle na počtu potomků, kterých utěšeně přibývá.

Nejmladší dítko se narodilo v červenci – holčička Marianna. Kromě tohoto miminka řádí v její domácnosti také Šimon (6) a Mikuláš (3). To vyžaduje mateřskou dovolenou na plný úvazek – řekli byste si. Navíc mamince je dvaačtyřicet, což je věk, kdy se z tolika malých dětí může cítit unavená.

Sama Petra pozdní těhotenství nijak zvášt nedoporučuje. „Řekla bych, že na děti ideální věk je ve třiceti, to už člověk sám není dítě, a ještě rozhodně není starý,“ naznačila, že přijít do jiného stavu po čtyřicítce je náročné. Nikoli však pro ni.

„Naskočila jsem do třetí série Případů prvního oddělení,“ raduje se neúnavná herečka. „Produkce mi vyšla vstříc, miminko může být se mnou.“ Nutno připomenout, že nejstarší syn právě nastoupil do první třídy, což je všeobecně považováno za velký stres, kdy spolupráce rodiny bývá samozřejmostí.

Náročnou práci kolem dětí patrně ve velké míře zastane Petřin partner, herec Matěj Dadák (45). Pokud by se udílely medaile s nápisem Otec roku, měl by ji dostat tento neohrožený muž.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden