Můj čas na kafíčko

Petra Janů podrazila svou kamarádku?!

Ze dne na den vyměnila svou kamarádku a manažerku v jednom! Jaký k tomu měla Petra Janů (63) důvod, když právě Kateřina Petrůjová stála po boku zpěvačky v jejích nejtěžších chvílích? Prý s ní už nebyla spokojená.

„Petra vystupovala na naši loňské akci. A když jsme si ji objednávali letos, nová manažerka oznámila, že zdražila o osm tisíc,“ nechal se slyšet pořadatel plesů na severu Moravy. Že by zpěvačka nebyla spokojená s tím, za kolik ji její bývala manažerka „prodávala“ nebo jí od té doby, co má novou kapelu, složenou ze čtyř fešných mladíků, tak stouplo sebevědomí? Kamarádily se spolu pětadvacet let.

„Nechala mě na holičkách. Ocitla jsem se bez peněz, bez práce a bez nejlepší kamarádky,“ přiznala Petrůjová. V jeden okamžik tak přišla naprosto o všechno. Zpěvačce je to ale nejspíš jedno. Oznámila, že si změnu nemůže vynachválit.

A kdo že se to stal její novou manažerkou? Překvapivě Michaela Kocourková (30), která má stále nevyřízené účty s Danielem Hůlkou (47), kterému kdysi dělala manažerku. Náhoda?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden