Můj kousek štěstí

Petra Janů: Soucit ji uráží

I starší žena, která nemá děti, může být šťastná. V tomto smyslu se vyjádřila zpěvačka Petra Janů (64), už unavená tím, co se kolem ní děje. Má po krk starostlivých hlasů, které ji litují vzhledem k tomu, že je bezdětná a ještě k tomu teď už i vdova.

Manžel Michal Zelenka (†63) zemřel na rakovinu krátce před Vánoci roku 2013. O tom, že je jeho stav naprosto beznadějný, nevěděl. Manželka znala pravdu, snažila se ovšem předstírat optimismus. To období muselo být pro známou zpěvačku velice bolestné.

Naštěstí milosrdný čas všechno urovnal, Petra Janů se už dávno cítí lépe. Jen nechápe, proč jí všichni podsouvají, že je smutná, opuštěná a ztrápená i tím, že s manželem neměli žádné potomky. Není jí jasné, proč by nemohla žít spokojený život bez dětí.

Jak prohlásila, má přece kamarádky, kamarády, báječnou práci, skvělou kapelu, zdraví jí naštěstí slouží. A co se týká muže po jejím boku, Petra prohlásila, že i kdyby nějaký existoval, musela by ho schovávat.

Protože na to mediální zemětřesení, které by se případně rozpoutalo, už nemá nervy. Strašně sama, jak se o ní tvrdí, rozhodně není. Pilně pracuje a schází se s přáteli. Prý nemá smysl ji litovat, žádná chudinka malá opuštěná to není.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden