Můj kousek štěstí

Petra Janů: Umělý obličej. A nestydí se za to

Zpěvačka Petra Janů (63) by mohla být babičkou, přesto má obličej hladký jako miminko. O to se však samozřejmě nepostarala příroda, ale speciální procedura v podobě injekcí vyhlazujících vrásky.

Za zákrok se Petra Janů nestydí a nedělá z něho žádné tajemství. Jedna věc ji ale přece jen zaskočila: po injekci se člověk nemůže celé dva dny ukázat mezi lidmi, je nezbytné, aby se schoval doma. Vypadá totiž jako starý opuchlý indián.

Ale když otok splaskne, dotyčný jakoby zázrakem omládne o dvacet let. Které ženě by se to nelíbilo? Petra Janů tvrdí, že coby zpěvačka potřebovala takový zásah tím spíš, že nechce na pódiu strašit diváky.

Operativnímu zákroku se Petra prozatím vyhýbá, ale do budoucna ho neodmítá. Pleti podle ní pomáhá i to, když se vyhýbáte alkoholu. Sama se v jistém životním období chovala jako pravá rockerka – a tehdy vypila rybník.

Dobře si všimla, jak to pleti neprospívá. A tak se zpěvačka raději už dlouho alkoholu ani nedotkla. Podle odborníků se v místech injekčních vpichů už vrásky neudělají. Bohužel, časem se začnou tvořit jinde, a tak je třeba absolvovat další zákrok.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden