Moje šťastná hvězda

Petra Janů: Žádný chlap jí není dost dobrý!

Neosuzuje se zbytečně k samotě?

Zpěvačka PETRA JANŮ (63) se nijak netají tím, že i přesto, že překročila šedesátku, touží po intimnostech a muži, který by ji miloval. Jenže je natolik náročná, že se jí zřejmě žádný z nápadníků nikdy nezavděčí. Zůstane proto navždy sama?

Smrt manžela MICHALA ZELENKY (†63) byla pro zpěvačku obrovskou ranou, která zasáhla nejen její osobní, ale i pracovní život. Manžel byl totiž zároveň i jejím manažerem. Jeho odchod byl náhlý, a ačkoli sama Petra uvedla, že tušila, k čemu se schyluje, nebylo možné se na to připravit. Michal pro ni byl vším a dosud nenašla nikoho, kdo by byl schopný po něm trvale převzít místo po jejím boku.

Mladý milenec

Samota ale není nic pro ni. Bez chlapa prý žít neumí, a tak si mu- sela během let opuštění nějak poradit. V roce 2013 se po boku Janů objevil na krátkou dobu o pětadvacet let mladší DANIEL. „Ten vztah je ještě čerstvý, křehký a Daniel je plachý,“ nezapírala tehdy svou novou známost zpěvačka, která toužila po mužské náruči, jež by jí dala zase pocit bezpečí.

Domů ne!

V jednom však měla už tehdy jasno. Chlapa doma nechce. „Nežijeme spolu. Já jsem si po smrti manžela zařídila malý byteček a chci v něm žít sama,“ uvedla rezolutně. A nutno dodat, že své- mu slovu dostála. Dodnes s ní v jejím hnízdečku nikdo nebydlí. Zřejmě neustálá pozornost médií ji přiměla vydat se hledat rozptýlení do ciziny. V létě se tak objevila informace, že za častými odlety do Řecka není ani tak láska k teplým slunečním paprskům, horkému písku a moři, jako spíš touha po intimním sblížení. „No, jestli si myslíte, že žena v mém věku nepotřebuje sex, tak se mýlíte! Stálého partnera ne- mám, tak si to musím nějak řešit,“ vysvětlovala honem Petra.

Velmi náročná

„Chci, abych se s ním smála. A aby nebyl sobec,“ začíná Petra s výčtem svých požadavků na potencionálního milence. Pokračuje s tím, že by měl být samostatný, úspěšný a bez mindráků. Také by měl prý vonět a nekousat si nehty. „A taky nesmí žárlit a být skrblík,“ dodává. Prý si uvědomuje, že je náročná, ale nehodlá ze svých požadavků ustoupit.

Chvíli jí pelíšek zahříval koloušek Daniel (vlevo).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden