Můj kousek štěstí

Petra Jungmanová: Lásku jí seslal zesnulý manžel

Předčasná smrt Vladimíra Dlouhého (†52) před sedmi lety těžce zasáhla jeho nejbližší, zejména vdovu, herečku Petru Jungmanovou (46).

Po manželově odchodu na věčnost byla najednou sama na výchovu dvou synů. Dlouho jí připadalo, že se se smrtí milovaného muže nevyrovná a bude se trápit až do smrti. Nyní se blýská na lepší časy. Křehká brunetka si konečně našla novou lásku a působí šťastně.

Jako by se vrátila do života. Partner jí dokonce pomáhá i s výchovou dvojčat Jiřího a Jana (11). Jak se na něco takového tváří bratr zesnulého Vladimíra a zároveň švagr Jungmannové, oblíbený herec Michal Dlouhý (48)? Se švagrovou Petrou udržuje neustálý kontakt, dokonce se nedávno vrátili ze společné dovolené, kde byla i s dvojčaty a svým novým přítelem.

Michal Dlouhý o něm prohlásil, že mu připadá moc fajn. Co je ještě zajímavější, je dokonce přesvědčen o tom, že novou známost Jungmanové z nebe zařídil právě Vladimír. Jeho synové prý mají nového matčina partnera rádi.

Dlouhý se nechal slyšet, že byl připravený zasáhnout, kdyby to nebyl dobrý člověk a nechoval se hezky k dětem. To se ale nestalo. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden