Moje sladké tajemství

Petru Janů: Utajený pokus o sebevraždu!

Matka ji odložila k babičce a nestarala se o ni!

V mládí člověk dělá různé hlouposti a pro zpěvačku Petru Janů (64) se jedna z nich mohla stát osudnou. Byla tehdy zamilovaná a měla pocit, že létá na obláčku, první velká láska pro ni ale skončila zklamáním. A to takovým, že se kvůli ní pokusila o sebevraždu!

Spolykala hromadu prášků

Hrála tehdy s kapelou na plese a k jejímu překvapení pod pódiem zahlédla svého přítele. Nemilé na tom ovšem bylo, že tančil s jinou.

Petra dozpívala a šla spolykat prášky.

Situace se k Petřině smůle opravdu nedala vysvětlit jako nevinná věc. Milý hoch totiž cizí dívku vášnivě líbal. Petra sice dozpívala koncert, ale myslela přitom jen nato, že se jí zhroutil celý svět. „Snědla jsem nějaký prášky a probudila se v blázinci,“ rozhodla se zpěvačka odhalit své tajemství.

Špatný vztah s matkou

Pobyt v psychiatrické léčebně Petru vrátil zpátky do reality. Uvědomila si, že žádný chlap nestojí za to, aby si kvůli němu sáhla na život. A lásku nakonec stejně našla. Se svým zesnulým manželem Michalem Zelenkou (†63) prožila mnoho spokojených let. Děti však nikdy neměla a dávala to za vinu nešťastnému dětství. Matku vůbec jako malá nevídala a musela ji vychovávat babička. Život téhle úspěšné zpěvačky je zkrátka plný hrozných traumat!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden