Moje šťastná hvězda
Pihy Maurerové jako jízdenka ke skvělé kariéře
Pihy Maurerové jako jízdenka ke skvělé kariéře

Představitelku ztřeštěné kadeřnice Digi z Ulice Michaelu Maurerovou (44) dnes hned tak něco nerozhází. Ale kdysi chtěla vypadat úplně jinak a hodně se kvůli tomu trápila.

Věčně usměvavou Michaelu Maurerovou (44) nemůžete díky jejím zrzavý vlasům a pihám přehlédnout. Herečka s nadsázkou říká, že právě pihy jí udělaly kariéru, ale když byla malá holka, škrábala si je a toužila po tom, aby se přes noc někam ztratily.

Prsatá blondýna z ní nebyla

Potkalo ji ostatně to, co zná spousta zrzavých holčiček, kterým se někdy spolužáci posmívají a ony se kvůli tomu trápí. Smutek je ale přejde ve chvíli, kdy pochopí, že muži je považují za krásné a že díky pihám budou mít i ve středním věku vzhled neposedné školačky.

Michaela Maurerová se tak s pihami už dávno smířila a nedělá si z nich těžkou hlavu. Stejně jako s tím, že není blondýnka slovanských tvarů, což byl v pubertě její velký sen.

Jenže je od přírody štíhlá jako proutek a nepomohla jí prý ani babská rada, že když bude popíjet občas pivo, narostou jí větší vnady. Místo toho byla zřejmě často tak trochu přiopilá.

Chce pomáhatjiným ženám

Nicméně vzpomínky na dětství ji přivedly k úvahám, jak pomoci ženám, které se většinou zcela nesmyslně trápí nějakým svým domnělým nedostatkem, a před lety se proto zapojila do kampaně jedné kosmetické firmy, jejímž cílem bylo podpořit ženské sebevědomí.

Michaela Maurerová je navíc přesvědčená, že kdyby se v České republice víc chválilo a méně kritizovalo, trápilo by se svými případnými nedostatky mnohem méně lidí.

Zároveň bychom se podle herečky naučili umět ve správnou chvíli vyzdvihnout svoje přednosti a naše sebevědomí by se tak posílilo. Ona se tuto radu snaží bezezbytku dodržovat a naplňovat každý den.

Ze syna vychovává gentlemana

Herečka má také naprosto jasno v tom, jaký vliv má ženské sebevědomí na kvalitní partnerské vztahy, a je přesvědčená, že by se čeští muži měli naučit svým partnerkám častěji říkat, jak jim to sluší a jak jsou neodolatelné.

A protože chce, aby se z jejích zkušeností poučili i její potomci, dcery Magdalenu (15) a Emmu (6) podporuje v tom, aby si uvědomily, co je na nich pěkného a pozitivního. A syn Josef (15) zase dostává od maminky zasvěcené školení, jak říkat ta správná milá slova, která mají pro ženu mnohdy větší cenu než drahý dárek.

Na druhou stranu její vztahy nejsou žádná hitparáda. S podnikatelem Milanem Kožíškem se před časem rozvedla, půl roku po svatbě se vášnivě líbala s produkčním Ondřejem Potykou. „Vyžehlit“ to nešlo.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz