Můj kousek štěstí

Piju, ale mám svoje důvody!

Dusno, které se dá v rodině herečky a muzikanta krájet už spoustu let, opět zhoustlo. Poté, co se mimomanželský vztah Felix Slováček (78) − Lucie Gelemová (38) nedávno oficiálně rozpadl, opět prosvištělo několik projektilů slov mezi saxofonistou a jeho ženou Dagmar Patrasovou (65).

Herečka, kterou jistě nadzvihlo, že její muž se na veřejnosti k expřítelkyni znovu otevřeně hlásí, reagovala zejména na slova svého manžela o tom, že by se měla jít léčit, jinak dopadne jako zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která před sedmi lety skočila pod vlak. Je pravdou, že pištec tentokrát vypustil dosti silný kalibr.

Pomáhat a chránit. Jako manžel by měl Slováček při své ženě stát i v časech zlých.

A Dáda pak předestřela národu jednoduchou, ale výstižnou hádanku: Co je horší, když vás manžel léta podvádí a lže vám, nebo když jako usoužená a zostuzená manželka hledáte útěchu v pití?

„Celé manželství mě podváděl a já kvůli dětem dělala, že jsem hluchá a slepá. A které ženská by nesáhla po skleničce?“ ptá se herečka. A přiznává, že to občas přehnala. Na upřímná slova, ze kterých je cítit bolest, bude mít Slováček sotva kloudnou odpověď.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden