Moje šťastná hvězda

Pikantní bůček po asijsku

Bůček není specialitou jen české kuchyně, ale například i asijské. Ochutnejte jeho netradiční úpravu.


Suroviny:


500 g bůčku bez kosti 


2 lžíce grilovacího koření 


čerstvě drcený pepř 


olej na smažení 


2 vejce 


1 hrnek strouhanky 


1 hrnek hladké mouky


5 lžic sójové omáčky


1 lžíce rybí omáčky


Postup:


Bůček si nakrájejte na kostky a naložte ho na půl dne do sójové omáčky, smíchané s rybí omáčkou. 


Druhý den bůček lehce zasypejte grilovacím kořením a pepřem. V pánvi nebo kastrůlku si rozpalte olej.


Bůček obalte v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a dejte ho smažit. Po usmažení nechte bůček okapat. Podávejte s rýží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden