Pilaf s vepřovým masem

Pilaf je jemné a velmi vydatné jídlo. Vyzkoušejte ho s vepřovým masem a kořením.

Suroviny na 4 porce - 500 g vepřového masa (plec) - 300 g rýže - 2 mrkve - 4 stroužky česneku - 1 cibule - olej - koření na pilaf - sůl

Postup

1. Maso očistěte, naporcujte a osmažte v hrnci na rozpáleném oleji. Přidejte nakrájenou mrkev a cibuli, zamíchejte a nechte na ohni několik minut. Osolte a zasypte kořením.

2. Česnek nakrájejte na plátky a přidejte do hrnce. Přisypte rýži, zalijte vroucí vodou a vařte, dokud se tekutina nevsaje a rýže nezměkne.

3. Zlehka promíchejte a servírujte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden