Moje šťastná hvězda

Pilarová s Matuškovou: Vzájemnou nenávistí se netají

Která z nich je v právu?

S WALDEMAREM MATUŠKOU (+76) pojilo EVU PILAROVOU (77) letité přátelství. Jeho ženě však nemůže přijít na jméno!

Už od samého začátku, kdy se Matuška začal se svou pozdější ženou OLGOU BLECHOVOU (68) provdanou Matuškovou scházet, bylo jasné, že si s Evou Pilarovou do oka prostě nepadly. V zákulisí se šeptá o tom, že Matušková měla Pilarové závidět úspěšnou kariéru. Sama se totiž považuje za velmi dobrou zpěvačku. Na druhou stranu dlouholetá kamarádka „slavíka z Madridu“ nemohla rozdýchat, jaký vliv na něj jeho partnerka má.

Nevěří jedinému slovu

Spory obou dam vygradovaly v době, kdy se Olga rozhodla napsat a vydat knihu vzpomínek Waldemara Matušky. „Nevím, co v té knížce je, a nemám v úmyslu ji ani číst. Ale pokud bude tak pravdivá jako Olžino tvrzení, že koupila Waldovi k narozeninám Rolls-Royce, tak to bude hustý,“ nechala se slyšet Eva, která se však většinou ke kontroverznímu dílu manželky Matušky vůbec nevyjadřuje. Nehodlá prý dělat její knize reklamu. Skandální informace ze zákulisí českého showbyznysu, které neměly nikdy spatřit světlo světa, měl Matuška své ženě diktovat těsně před svou smrtí. „Walda chtěl ukázat svůj pohled na události v našem showbyznysu, které se v minulosti staly a které nikdy neměl možnost uvést na pravou míru,“ vysvětlovala důvod vzniku knihy Olga. Pikantní je, že nenávist Pilarové k manželce jejího přítele dosáhla takové výše, že jí zásadně oslovuje jejím dívčím příjmením Blechová. Jako by ji vůbec nechtěla spojovat s Matuškou.

Je dost možné, že si některé skutečnosti v knize upravila tak, aby se své sokyni trochu pomstila.

Nikdy prý Evu Pilarovou neurazila!

Herečka a zpěvačka OLGA MATUŠKOVÁ (68) údajně vůbec nechápe, o co EVĚ PILAROVÉ (77) vlastně jde.

Že by snad na svou slavnější a úspěšnější kolegyni žárlila, nemůže být prý rozhodně ani řeč. „Chápete, že jsem proti ní nikdy neřekla křivé slovo?“ diví se Matušková, proč se do ní kamarádka jejího zesnulého muže tolik naváží. „Nikdy jsem jí nic neudělala a pravda je, že i Waldovi vadilo, jak se o mně vyjadřovala,“ postěžovala si.

Žádné důkazy nemá

Stejně tak Matušková vůbec nechápala, jak se může Pilarová vyjadřovat ke knize, když neví, co v ní bude. „Stejně tak nesmyslná jsou její slova o Rolls-Royce,“ tvrdí manželka Waldemara Matušky s tím, že mnoho lidí ho vidělo, dokonce v něm jelo a mohou tak její slova potvrdit. Olga bude zřejmě trnem v oku nejen Evě, ale i mnohým dalším celebritám, které se o sobě dočetly v kontroverzní knize vzpomínek „slavíka z Madridu“. Podle autorky ale nebylo jejím cílem někoho pošpinit, jde prý spíš o to, uvést věci na pravou míru, dovysvětlit nevyřčené a ujasnit některé výroky, postoje a prohlášení Matušky. Olga tvrdí, že jí většinu informací nadiktoval sám zpěvák, žádné nahrávky však nemá. „Hlavní je, že mi řekl něco, co nikdy nikomu neřekl,“ snažila se působit tajemně v době, kdy měla kniha vyjít. Na otázku, kde mají případní čtenáři knihy jistotu, že se jedná opravdu o vzpomínky milovaného umělce a ne výplody fantazie jeho ženy, uvádí, že s tím nic neudělá. „Bylo by jednodušší, kdyby Walda žil,“ reaguje neurčitě Matušková, která se tak musí potýkat s nedůvěrou mnoha umělců. Ať je to jakkoli, pravdu si asi nechá pro sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden