Můj čas na kafíčko

Písničkou, kterou Petr Kolář složil ženě na usmířenou, rozvodu nezabránil!

Můj čas na kafíčko

Poprvé se potkali v jednom muzikálu, ale zamilovali se do sebe až v jiném.

Se Zuzanou (48) vstupoval Petr Kolář (53) už do svého druhého manželství. To první obětoval své kariéře. Ta mu přinesla úspěchy u žen, které pak zavinily i druhý rozvod.

Původně měl Petr Kolář namířeno úplně jinam než na pódia a k mikrofonu. Vystudoval lesnickou školu ve Vimperku. Po vyučení ale v oboru nepracoval, táhlo ho to ale k muzice a nakonec u ní zakotvil, i když ho to stálo hodně obětí. Například i první manželství.

Odešel od rodiny a spal na nádraží

Po listopadu 1989 byl Petr ženatý a měl dceru. Řekl si, že nastal čas věnovat se zpívání profesionálně. Bydlel s rodinou v Českých Budějovicích, ale připadalo mu, že větší příležitosti by měl v Plzni, kde bylo víc muzikantů. Doma ale narazil.

Manželka mu řekla, že se zbláznil a ona že se tedy v žádném případě stěhovat nebude. Petr ale cítil, že volání hudby je silnější než cokoliv jiného. Od rodiny odešel. „Možná jsem selhal tím, že jsem

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden