Můj kousek štěstí

Píšťalku chtěli všichni, získal ji Rapoš

Můj kousek štěstí

Tohle není typická herečka. Vypadá to, že popularita je jí srdečně ukradená, herectví pověsila na hřebík, když byla na vrcholu kariéry, a vystudovala psychologii, protože jí to připadalo smysluplnější. Rodačku z Karviné znají všichni, a to přitom byla na vrcholu oblíbenosti v dávných osmdesátých letech. Když studovala ostravskou konzervatoř, vyhlédl si ji slovenský režisér Dušan Rapoš pro roli Zuzany ve filmu Fontána pre Zuzanu.

Zamilovala jsem se na první pohled a vůbec jsem nevěděla, že je režisér,“ vzpomíná blondýnka. „Když jsem ho viděla poprvé, myslela jsem, že je to nějaký asistent. Nevím, čím to je, že nám to vydrželo, možná i tím, že jsme se v určité době až tak často nevídali.“ Evě bylo pouhých patnáct let, když se stala filmovou hvězdou.

Někomu by taková sláva stoupla do hlavy, vůči tomu byla Eva ovšem značně imunní. Vztah s o šestnáct let starším rozvedeným režisérem, otcem dvou dětí, nepřipadal v té době lidem z Evina okolí perspektivní. Ona byla vlastně ještě

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden