Moje šťastná hvězda

Pizingerová musí doma poslouchat!

Hlavní slovo má mladý manžel

Mnozí už stačili zaznamenat, že ve vztahu VENDULY PIZINGEROVÉ (44) a JOSEFA PIZINGERA (28) je právě Josef tím, kdo má hlavní slovo. Prezidentka Kapky naděje se svému o šestnáct let mladšímu muži v ledasčem přizpůsobuje, a jak sama nedávno přiznala, musí ho v mnohém i poslouchat.

Třeba i v tom, jakou barvou si má nalakovat nehty na rukou. „Pepa mi vždycky říká, jaké mám mít nehty. Vždycky jsem nosila rudé, ty se mu nelíbí, tak vymýšlí stále nové,“ netají se Vendula, která zřejmě aby se mu zavděčila, si neváhala na prostředníček levé ruky nechat vyrýt jeho jméno.

Zřejmě nepočítá s tím, že by se této ozdoby musela zbavovat. Tím její důkazy lásky nekončí. Kromě toho si nechala vytetovat jeho iniciály na předloktí. Liberální žena? Co na tom, že kdyby jednoho dne šli od sebe, zbyla by jí po Pepovi jen nechtěná památka.

Toho se prý ale Pizingerová nebojí. „Existují lasery nebo důvěra. Celé jméno je riziko, ale tyhle věci jsou takový, že jich nelituješ,“ míní s tím, že je tetování tak šikovně udělané, že se v tom monogram celkem ztrácí.

„Hlavním motivem je křídlo, to mám vlastně na všech svých tetováních – mám kolibříka, vážku, všude křídla. Četla jsem někde, že si to podvědomě nechávají dělat svobodomyslní lidé,“ uzavírá se smíchem Vendula.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden