Můj čas na kafíčko

Pláče! Takovou ostudu nečekala!

Z pěvačka Lucie Vondráčková (38) je terčem kritiky kvůli novému filmu Perfect Kiss, kde hraje hlavní roli. Fanoušci poukazují, že film se jmenuje stejně jako  pornografický snímek z roku 2004 a film je slátanina a propadák. Na Lucii se snesla sprška kritiky. Jenže ani ona, ani producentka, bývalá herečka z filmu Tankový prapor Martina Adamcová (52) vystupující v Kanadě pod jménem Tina Adams se tím nehodlá stresovat. A tak spolu s Lucií v Kanadě právě teď vesele natáčejí další film ve snaze zlepšit si svou reputaci u diváků. Budou i tentokrát spoléhat jen na Luciino jméno, nebo přijdou  se zajímavějším příběhem?

Fanoušci nevěří, k čemu se Lucie nechala přemluvit!

Komedie, v níž Lucie hraje mladou a nezkušenou dívku, se prostě u diváků nechytila. Prý vypadá jako sice hezčí, ale zato hloupější Bridget Jonesová.  „Čtyřicetiletá hysterka se pokouší hrát mladý tele, a přitom trousí jednu debilní hlášku za druhou,“ rozčíllují se její fanoušci. Člověk by řekl, že po takovém fiasku se nad sebou zamyslí, ale opak je pravdou. Fanoušci reagují velice ostře a prosí zpěvačku, aby už další film nenatáčela, a pokud ho natáčet bude, aby si ho nechala raději v Kanadě. Adamcová prozatím neřekla své poslední slovo, může nakonec vše být úplně jinak.

Peněžka rozhodně nebude o nic lehčí.

Bude jí ještě dál dotovat manžel?

Kde vzala peníze na film? Kdo a proč ji obsadil? Jak se ukázalo, velkou část práce na tom má i její manžel Tomáš Plekanec (36), který prý zasponzoroval vznik celého filmu, aby prý si Lucie v Kanadě připadala aspoň trochu jako hvězda. Snažil se tím před časem ještě zachránit jejich umírající vztah? Bude stejně velkorysý  při realizaci jejího druhého kanadského filmu, a také ho podpoří finanční injekcí? Lucie by to ocenila.

Rozvod jí bere síly

Už takhle vystresovaná Lucie má nervy nadranc z probíhajícího rozvodu. Oba se spolu snaží dohodnout na celkové výši vyrovnání. Podle posledních zpráv jí Tomáš prý chce přenechat byt v Praze v hodnotě 25 milionů korun a 5 milionů korun jí vyplatí na ruku. Tak by mohli být zabezpečeni i její dva synové Matyáš (6) a Adam (3). Celková suma bude ještě narůstat, protože Tomáš se už z Kanady vrátil do Čech a rozvodová bitva o milionový majetek se rozpoutala.  Pokud  i její další  film bude propadák,  stejně  bude  dobře   zajištěna! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden