Můj čas na kafíčko

Plánovanou svatbu Waldemara Matušky a Jitky Zelenohorské překazila úspěšnější soupeřka v lásce!

Můj čas na kafíčko

„Nejdřív jsem ho nechtěla, ale prožila jsem s ním pět báječných let. Jen konec byl drsný.“

Legendární zpěvák Waldemar Matuška (†76) měl za svůj život spoustu žen, jen jednu ale zradil, ačkoliv mu pomohla – herečku Jitku Zelenohorskou (73).    

V první polovině šedesátých let byl Waldemar Matuška už velkou hvězdou, díky svým písničkám i účinkování v divadle Semafor. Jitka Zelenohorská v té době studovala na gymnáziu.

Vyděsilo jí, jak je dole vyvinutý!

Budoucí herečka potkala jednoho ze svých osudových mužů poprvé tehdy, když šla na konkurz k filmu Kdyby tisíc klarinetů. „Byla jsem o patnáct let mladší. On se na mě podíval, ukázal na mě prstem a řekl: Ty jsi moje!“ Jitce se sice líbil, ale věkový rozdíl jí připadal dost velký.

Waldemar o ní však hodně stál, čekával i před školou a ona nakonec podlehla. Byl z toho pětiletý vztah, který pro Jitku ovšem nedopadl dobře. To samozřejmě na začátku nevěděla. Nezkušená maturantka byla ze všeho dost vykulená a Waldemar moc netlačil na pilu.

„Byli jsme spolu a hodně dlouho nic. Choval se ke mně jako k dívence. Jako by tušil, že jsem dlouho nikoho neměla,“ popisovala. Poté, co se s ním konečně ocitla v intimní situaci, zaskočilo jí prý, jak je

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden