Můj kousek štěstí

Plánuje hvězda Ulice miminko?

Před mimčem si čas vyplňuje péčí o svá zvířátka. Je to její koníček.

Už čtvrtým rokem zná Veroniku Čermák Mackovou (28) jistě skvěle každý věrný fanoušek seriálu Ulice.

V nekonečné sérii, v níž představuje svéráznou učitelku Magdu, se však v poslední době rozmohl jeden zajímavý trend. Mladé herečky houfně, jedna po druhé, odcházejí na mateřskou dovolenou. Nabízí se tedy otázka: Čeká stejný osud brzy i půvabnou Veroniku?

„Tým maminek“

Malvína Pachlová (31), která hraje kavárnici Šárku, porodila dceru Enolu začátkem prosince. Představitelka motorkářky Alice, Eva Hacurová (29) přivedla na svět taktéž dceru, Ladu, minulý měsíc. A své první dítě - syna - právě přivítala i Barbora Mudrová (31), která ztvárňuje napravenou potvoru Áju.

Hynek rád fotí akty. Nafotí ji jednou s bříškem?

Zdá se, že v seriálu je nyní velmi plodné období a scenáristé z toho jistě musejí mít pořádně zamotanou hlavu. Jestli to takto půjde dál, za chvíli jim na place mnoho hereček nezbyde.

Zdá se navíc, že by se k „týmu maminek“ mohla přidat i Čermák Macková, která je už pět let vdaná za herce Hynka Čermáka (49). Podle všeho jim to stále skvěle klape.

Nemohou se dočkat?

S o jedenadvacet let starším manželem se herečka před nedávnem ukázala ruku v ruce na premiéře minisérie Iveta a právě tam to vypadalo, jako by se dvojice příchodu potenciálního potomka už nemohla dočkat. Potkali se tam totiž s kolegyní z Ulice Mudrovou, která už to má do porodu takzvaně „za pár“.

Při pohledu na její těhotenské bříško Čermák neodolal a dojemně ho hladil. S otcovstvím už sám má velké zkušenosti, s bývalou partnerkou herečkou Danielou Choděrovou (47) má syna a dceru. Zatímco na jeho mladou manželku první mateřství ještě čeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden