Můj kousek štěstí

Plánuje ještě třetí dítě?

Představitelka zesnulé Světlany Nyklové, Tereza Bebarová, opustila seriál Ulice, a přestože to pro ni byl zprvu docela šok, dnes si je jistá, že to tak mělo být.

Možná ji měl nečekaný vyhazov přimět začít dělat nové věci, na které nebyl dříve kvůli natáčení čas. Jednou z nich by mohlo být odkládané mateřství. Tereza Bebarová přiznala, že potomky odkládala na později, protože se trochu bála závazků a i toho, co děti udělají se vztahem.

Nakonec jí prý došlo, že děti jsou v životě úplně nejvíc. S manželem Ivanem Kotmelem (44) má dvě krásné dcery, Klaudii (8)Sofii (1,5). „Druhý porod byl pro mě krásný a zásadní životní zážitek,“ svěřila se. Teď, když má více času, začala prý s mužem uvažovat o třetím dítěti. Dnes lituje, že děti tolik odkládala. Ne snad z důvodu, že by se  cítila na jejich výchovu unavená, ale protože by jich ráda měla víc.

Pozdní mateřství se Bebarové tak zalíbilo, že začali doma na miminku pracovat. Nebyla by jedinou známou osobností, která si později pořídí potomka. Vždyť Vendula Pizingerová (48) porodila Josefa skoro v padesáti bez problémů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden