Moje šťastná hvězda

Plánuje ji snad vyměnit za jinou?

Manželé jsou teprve krátce, už ale mají nemalé problémy. PATRIK DĚRGEL (31), který s ženou MARKÉTOU (33) hraje v Ordinaci v růžové zahradě, má být závislý na svých obdivovatelkách.

Je oblíbenější, má více fanoušků a je i více vychvalovaný. Herec Patrik Děrgel (31) je zkrátka sympaťák každým coulem a na své charisma sbalil i svou současnou manželku Markétu Děrgelovou (33).

Té ale teď jeho okouzlující vlastnosti spíš vadí, než aby se z nich radovala. Jak jsme vás už dříve informovali, Patrikovi díky seriálu Ordinace v růžové zahradě dost stouplo sebevědomí, a to především díky jeho rozsáhlé fanouškovské základně.

Ta se skládá převážně ze zamilovaných slečen, které po Děrgelovi touží. Ze začátku si z toho Markéta dělala legraci, ale v posledích týdnech jí to vadí čím dál tím víc.

Naštěstí pro ni se teď přes prázdniny Ordinace vysílat nebude, a tak nebude její manžel až tak na očích. Nicméně jeho reakce ji nemile překvapila.

Nemůže se s tím srovnat?

Patrik si ale na neustálé vychvalování tak zvykl, že mu fanynky budou asi dost chybět. Líbilo se mu, jak o něj ženy jeví zájem. Tato slova měla Markétu doslova šokovat.

Nejspíš pociťuje, že se svému muži čím dál tím víc vzdaluje. Co si s tím herečka počne? S Patrikem mají syna, těšila se, jak si užijí rodinné léto, ale její muž by nejraději asi pracoval nonstop, jen aby si mohl užívat slávy.

Markétina žárlivost se ale na jednu stranu dá pochopit. V minulosti si totiž prošla něčím podobným a dopadlo to pro ni špatně.

Zklamala se v lásce

Markéta tvořila před několika lety pár s hudebníkem Vojtou Dykem (34) a jejich vztah byl velmi bouřlivý. Celkem spolu strávili sedm let života, ale během této doby se stihli několikrát rozejít a znovu se k sobě vrátit.

Není tajemstvím, že Markéta byla do Vojty skutečně bláznivě zamilovaná a také proto se k němu pořád vracela. I on k ní bezpochyby cítil lásku, ale jako kdyby se nemohl rozhodnout, zda chce právě s touto ženou strávit zbytek života.

Děrgelová byla tehdy ještě hodně mladá a možná trochu rozlítaná. Žárlivostí ale nikdy příliš netrpěla, naopak se pyšnila zdravým sebevědomím. Pak se ale stalo něco, co jí vzalo vítr z plachet.

Pustil ji k vodě kvůli jiné

Jednoho dne se Vojta s Markétou už poněkolikáté rozešel. Ona si asi myslela, že se dají znovu dohromady, až Dyk vychladne, stejně jako tomu bylo už několikrát předtím. Tentokrát to ale bylo jiné.

Vojta se s Markétou rozešel defi nitivně a už se k ní nikdy nevrátil. Když to herečce došlo, nesla to velmi těžce a dlouho se z toho nemohla vzpamatovat.

Ale vrtalo jí hlavou, co Vojtu k tak drsnému rozchodu přimělo. Nikdy předtím tak odhodlaný nebyl, a tak k tomu musel mít pádný důvod. Ten se Markéta nakonec přece jen dozvěděla a na radosti jí rozhodně nepřidal, spíš naopak.

Dozvěděla se totiž, že Dyk ještě v době, kdy randil s ní, chodil zároveň i s herečkou Táňou Vilhelmovou (42), která je v současnosti jeho manželkou.

Takový podraz nečekala

Tehdy to Markétu hodně zaskočilo. Nečekala, že by jí mohl být Dyk nevěrný, ale pak jí to do sebe všechno začalo zapadat. Zkrátka se zamiloval jinde a ona šla stranou.

„Nevěděla jsem, že je v jeho životě ještě nějaká jiná žena. Ale nezlobte se, nerada bych to víc rozváděla, je to přece jen dost soukromá věc,“ pronesla tehdy zdrcená herečka.

Tato událost asi v jejím životě udělala zásadní zlom. Její sebevědomí rázem kleslo a netušila, co udělala špatně a proč pro Vojtu nebyla dost dobrá.

Žárlivost v ní pravděpodobně proto zůstala tak hluboce zakořeněná. Nic podobného už zažít nechce, a kdyby ji vyměnil i její manžel Patrik, to už by asi jen tak nerozdýchala.

Už mu nevěří?

Chování jejího manžela se jí zdá více než podezřelé a vzhledem k tomu, co v minulosti zažila, se jí v hlavě nejspíš vytvářejí nejrůznější scénáře.

Trápí ji strach z toho, že na všechno zůstane sama, zřejmě si nedokáže představit, jak by to se synem Vavřincem (3,5) všechno zvládala. Dlouhou dobu svému muži věřila a odmítala přijmout myšlenku, že by jí mohl být také nevěrný.

Kamarádky údajně Markétě poradily, aby nespoléhala na to, že má Patrik na hlavě svatozář. Podle nich každý muž dostane to, co chce. To herečce na klidu nepřidalo a možná i proto je v ní teď tolik pochybností.

Nechme se překvapit, s čím Markéta přijde, a uvidíme, jak se bude Patrikovi v létě dařit i bez zástupu nadšených fanynek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden