Moje šťastná hvězda

Plánuje miminko?

Jak je známo, herečka LUCIE POLIŠENSKÁ (34) je už nějaký ten čas zadaná. Nedávno se objevily spekulace o tom, že oba chtějí jejich vztah posunout dál.

Zhruba před rokem se ukázalo, že si oblíbená Lucie Polišenská (34) našla partnera, se kterým má být konečně šťastná. O koho ale jde, se herečka stále nepochlubila.

Podle našich informací má jít o úspěšného podnikatele, jenž si má svou milou pořádně hýčkat. Jak se hvězda Slunečné přednedávnem pochlubila, je zatím nejšťastnější za poslední roky.

Neměla to jednoduché

Není tajemstvím, že to herečka měla v minulosti pěkně složité, hlavně tedy s muži. ,,Hodně mi překážela moje váha, kvůli ní se mi spousta věcí nevydařila. Od té doby, co jsem se s tím smířila a začala jsem se mít ráda taková, jaká jsem, vše je mnohem jednodušší,“ prohlásila odhodlaně.

Co se týče milenců, málo jich prý nebylo. Jedním z nich měl být i její herecký kolega Jan Dolanský (43), se kterým měla mít zhruba před čtyřmi roky tajný románek. To by odpovídalo době, kdy natáčeli společně Ohnivý kuře.

Pak si ale měli uvědomit, že jejich vztah nikam nevede, a tak se údajně rozešli. Aby se do budoucna vyvarovala stejného problému, svěřila se, že si už nikdy nezačne nic s nikým z branže. „Nedělá to dobrotu,“ zdůraznila. Na toho pravého čekala hodně dlouho a zdá se, že se jí trpělivost vyplatila.

Myslí to spolu vážně!

Podle slov její nejlepší přítelkyně to má mezi nimi údajně být hodně vážné. A není se čemu divit, že je z ní nový partner tak moc unešený. Polišenská je nejen skvělá herečka, ale podle kolegů také skvělá kamarádka a holka do nepohody, která nezkazí žádnou legraci.

A kterému muži by tohle nevyhovovalo. Vše mělo zajít tak daleko, že se má v létě dokonce konat tajná veselka. Na pořadu dne má být dokonce i potomek, po kterém má herečka toužit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden