Můj kousek štěstí

Plánuje románek s Prachařem?

Nevěra na obzoru

Hlásí návrat do seriálu Specialisté, odkud před dvěma lety odešla s odůvodněním, že se musí víc věnovat rodině a divadlu. To už neplatí, blondýnka se znovu stává drsnou kapitánkou Májovou a těšit se můžeme možná na víc, než jen na na seriálové zápletky.

Dlouhá léta dřiny

Do seriálu se totiž společně se Zuzanou Kajnarovou (40) vrací i herec David Prachař (64). Za zmínku stojí, že ti dva jsou si prý nebezpečně sympatičtí. Jejich oficiální partneři jsou tudíž právem zneklidněni.

Objevily se totiž spekulace o tom, že v obou manželstvích to v poslední době moc nekape. Kajnarová si občas postěžuje, že manžel, herec Roman Říčař (46), je svým způsobem nepraktický snílek. Přišel s nápadem zrekonstruovat polorozpadlý mlýn, u něhož by bylo i hospodářství.

Pokud v manželství s Říčařem chybí idyla, mohla by ji Zuzana začít hledat jinde...

„Dost mě tím stresoval,“ podotýká blondýnka. Čekala ji dlouhá léta dřiny. Z mlýna je teď penzion, ovšem manželé mají za sebou roky nervování, o starostech s penězi nemluvě.

Je i tohle důvod, proč se Zuzana rozhodla pro návrat do Specialistů, ač předtím ujišťovala, že se cítí rolí v krimi seriálu vyčerpaná a hodlá se věnovat jiným projektům? Možná, že na návrat kývla i proto, že se nevrací sama. Hovoří se o tom, že starší fešáci se jí líbí, o její někdejší náklonnosti k Borisi Rösnerovi (†55) si cvrlikají i vrabci na střeše.

Manželství Prachaře a Rybové prý prochází krizí. Jak ji herec vyřeší?

Žádný mladík

Na setkání s Prachařem se maminka Rozárky (11) a Františka (9) těší. Šeptá se, že ti dva si nejsou lhostejní a mají leccos společného. Kupříkladu oba už ve svých manželstvích cítí cosi jako „únavu materiálu.“

Rodinný život nebývá žádná velká legrace, ale především zodpovědnost, trpělivost, disciplína a pak to nejnáročnější, výchova dětí. Prachař není žádný mladík a rodinné povinnosti ho vysávají. Nejraději chodí na fotbal, což manželka Linda Rybová (47), matka jeho tří dětí, kritizuje.

Horší než fotbal

Jenomže existence sokyně je daleko horší než fotbal. A hvězda Ulice Rybová dobře ví, jak nebezpečné mohou být krásné mladé blondýnky pro starší ženaté muže. Sama takhle kdysi odloudila Prachaře tehdejší manželce Daně Batulkové (64).

Trne hrůzou, aby se teď historie neopakovala. Kdyby ulovila zlatou rybku a mohla si něco přát, chtěla by, aby byla Kajnarová od jejího muže pokud možno co nejdál. To se ale nejspíš nestane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden