Moje šťastná hvězda

Plánuje s novou milenkou dítě?

Sotva se provalil vztah ONDŘEJE GREGORA BRZOBOHATÉHO (39) a DANIELY PÍSAŘOVICOVÉ (43) už se říká, že se schyluje k závažnému kroku.


Muzikant Ondřej Brzobohatý (39) je v poslední době samé překvapení. Nejprve šokoval fanoušky, když oznámil, že se rozvádí s manželkou Taťánou Kuchařovou (34).


Vzápětí vyšlo najevo, že měl snad ještě v době manželství udržovat poměr s Danielou Písařovicovou (43). Pomyslnou třešničkou na dortu tohoto milostného převratu by snad už bylo jen oznámení moderátorčina těhotenství, a to je prý klidně možné. 


Touhou po rodině se netají 


Daniela Písařovicová se nikdy netajila tím, že po vlastní rodině už dlouho touží. „Biologické hodiny už tikají. Děti si moc přeji, protože vidím na svých rodičích, jak je fajn, že mají sestru i mě,“ nechala se slyšet už před lety brunetka, podle které musí být velmi smutné zůstat ve stáří úplně sám.


Tehdy dokonce naznačila, že by byla případně připravená vychovávat dítě i sama, pokud by to tak osud zařídil. Dlouho nemohla Písařovicová najít toho pravého, s nímž by rodinu mohla založit. Brzobohatý zřejmě ale pomyslný konkurz vyhrál.


Před několika dny byli poprvé spatřeni na veřejnosti jako pár.

Možná i proto, že prý i on sám už by rád pečoval o potomka. Danielu už ale poněkud tlačí čas, dá se proto předpokládat, že pokud by na to skutečně mělo přijít, muselo se to stát co nejdříve.

Má s nimi vřelé vztahy 

Brzobohatý se na svých koncertech a různých akcích vždycky k dětem měl a bylo vidět, že to s nimi opravdu umí. Navíc se vždycky mluvilo o tom, že by si muzikant rodinu velmi přál, ale nechtěl prý tlačit na svou ženu, která měla mateřství kvůli kariéře oddalovat.

Když už se konečně cítila na dítě připravená, přišel nečekaně rozvod. Pokud by v brzké době Písařovicová otěhotněla, byla by to pro Kuchařovou nepochybně pořádná rána pod pás.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden