Moje sladké tajemství

Plánuje stěhování do zahraničí?

Čeká snad jen na to, až definitivně skončí Slunečná?

Pracovní povinnosti táhnou herečku Alici Bendovou (47), která hraje například v diváky milovaném seriálu Slunečná, po týdnech u moře zpět do České republiky. Kdyby si ale mohla vybrat, vůbec by se nevracela. Chystá snad stěhování?

U moře je jí líp

Alice s rodinou trávila teď nějaký čas na Tenerife, součásti Kanárských ostrovů, kde si v roce 2018 pořídila luxusní apartmán. A kdyby to šlo, nejraději by tam zůstala. „Situace je u nás špatná a nám tady opravdu nic nechybí.

Mladší partner jí plně vyhovuje.

Jsem vděčná za to, že tady můžeme žít téměř normálně. Teď jsem byla v kadeřnictví, můžeme navštěvovat restaurace a podobně.

Všichni striktně dodržují veškerá opatření, která jsou daná vládou, místní si ale váží, že můžou pracovat, jít ven, můžou fungovat,“ popisuje Bendová. Zároveň prozradila, že sice chápe, že jsou lidé naštvaní, ale nesouhlasí s tím, že nedodržují nařízená opatření.

Od moře se nejčastěji ukazuje takhle, tedy skoro nahá.

Doma ji drží pejsci

A protože Slunečná rozhodně nebude nekonečný seriál, nabízí se otázka, jestli herečka neuvažuje o tom, že by na Kanárské ostrovy zamířili natrvalo.

V dnešní době není problém si například na nafocení reklamní kampaně, které Bendovou taky zčásti živí, zaletět na otočku odkudkoli. Asi jediným problémem by tak byl přesun jejího početného zvěřince, o který se jí zatím, když jsou s rodinou pryč, stará její maminka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden