Moje šťastná hvězda

Plánuje ulovit dalšího miliardáře?

Moje šťastná hvězda

Bývalá hvězda seriálu Sestřičky Modrý kód KATEŘINA BROŽOVÁ (52) vždy randila jen s muži, kteří jí mohli dopřát život v luxusu. Teď je ale už dva roky sama a po nějakém bohatém sponzorovi zatím není nikde ani stopy.

Krásná blondýnka Kateřina Brožová (52) nikdy neměla o muže nouzi. Ba naopak, vždy si mohla vybírat, s kým bude trávit svůj čas. A vždy si vybrala toho, kdo jí byl schopný snést i modré z nebe.

Všichni její bývalí partneři na tom byli po finanční stránce víc než dobře a mohli si dovolit Kateřině kupovat drahé dárky, vozit ji v drahých autech a brát na exotické dovolené.

Brožová si sice užívala milionářského života, ale na druhou stranu každý její vztah krachl. Teď už je dva roky sama. Takhle dlouho bez partnera snad nikdy nebyla. Doposud se jí ale dařilo vydělávat peníze, nyní je ale

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden