Moje šťastná hvězda

Plánují překvapivou svatbu?

Přiznali, že je opravdu spojuje víc než jen práce a přátelství. Co tedy mezi nimi je?

Od náhlé smrti manželky JIŘÍHO KRAMPOLA (83) uplynul nedávno rok a moderátor je často vidět ve společnosti ZUZANY BUBÍLKOVÉ (69). Překonal už bolest ze ztráty a rozhodl se konečně začít zase žít?

Společná dovolená, pracovní příležitosti, ale i spousta koníčků, to všechno spojuje ovdovělého herce Jiřího Krampola (83) s rozvedenou moderátorkou a satiričkou Zuzanou Bubílkovou (69).

Letos spolu dvojice dokonce vyrazila na dovolenou a to už opravdu jen na pracovní vztah nevypadá. Není proto divu, že oba často dostávají dotěrné otázky na tělo, jak že to s nimi tedy ve skutečnosti je.


Když se totiž vrátili ze zmiňované dovolené v Tunisku, kde byl Krampol naposledy se svou zesnulou manželkou Hankou (†59), vypadal po dlouhé době zase opravdu šťastný. Krátce nato se spolu s Bubílkovou rozpovídal o společném životě, a dokonce přišla řeč i na téma svatby!

Ve všem mají jasno

Už v lednu se totiž moderátorka svěřila s tím, že její vztah s Krampolem dávno není jen ryze pracovní. Nebyla si ale jistá, co se z toho do budoucna vyvine. Teď se ale zdá, že jim to opravdu skvěle klape. A to nejen v práci, ale hlavně v soukromí.

Přesto však žádné velké změny v uspořádání jejich partnerství neplánují. „Ani náhodou. Já se nechci vdávat,“ reagovala okamžitě na otázku ohledně svatby Bubílková, která je od pětatřiceti let rozvedená a na tomhle stavu prý rozhodně na nehodlá nic měnit.

Manželství údajně není nic, co by ji lákalo. Podle Bubílkové totiž svatba ničí vztahy, takže prý raději nechá věci přesně tak, jak jsou. S Krampolem se pak shodli na tom, že spolu netráví dvacet čtyři hodin denně, a ani by to vlastně nechtěli.

Ačkoli mají spoustu společných zájmů, jsou i takové, které dělají raději každý sám. Jsou už totiž prý ve věku, kdy každý potřebuje své vlastní soukromí, takže nehrozí ani to, že by se k sobě stěhovali a měnili své zaběhlé zvyky.

Není žádná hospodyně

V domácnosti by to navíc s Bubílkovou Krampol zrovna nevyhrál a nejspíš by to zase musel být on, kdo by přebral otěže a staral se. Moderátorka totiž podle svých slov rozhodně není žádnou nadšenou hospodyňkou.

Netají se tím, že běžné domácí práce považuje za ztrátu času, na úklid má uklízečku a ani vaření není její silnou stránkou. „Když mám hlad, hodím něco do mikrovlnky a ohřeju to,“ směje se Bubílková s tím, že zkrátka není velká kuchařka.

A ačkoli oba svorně tvrdí, že už je na žádné velké milostné dobrodružství neužije, vypadají vedle sebe více než spokojeně. Krampol přesto přiznává, že mu stále ještě chybí jeho manželka a doma ji stále vidí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden