Můj kousek štěstí

Plánují společnou budoucnost

Už mnohokrát to vypadalo, že se cesty Dagmar Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) definitivně rozešly. Zdá se ale, že jeden s druhým stále počítá. Teď je čeká rekonstrukce jejich vily.

Po tom všem, čím si manželé za poslední roky prošli, by asi jen málokdo vsadil na to, že jednou spolu budou zase mluvit jako přátelé a že budou plánovat budoucnost. Zdánlivě nemožné se však stalo skutečností, a zdá se, že Patrasová se Slováčkem jsou zase spolu. Omrzela snad muzikanta jeho milenka Lucie Gelemová (37)? Nebo mu jen konečně došlo, že to byla právě jeho žena, která stála po jeho boku v dobrém i zlém a bylo by škoda zahodit společné roky?

Přišel s návrhem

Přednedávnem se zpěvačka rozpovídala o tom, že plánuje rozsáhlou rekonstrukci rodinné vily na pražských Vinohradech, kde v současné době žije sama. Nebyla to však ona, kdo velkolepé opravy domu naplánoval. „Přišel s tím Felix, kterému už taky začalo vadit, v jakém je dům stavu,“ vysvětlovala Patrasová, jejíž manžel již několik let žije s jinou ženou. Je přinejmenším zvláštní, že se muzikant zajímá o stav nemovitosti ve které se příliš nezdržuje. Mohl by nechat všechno na své manželce a jen zpovzdálí sledovat, jak se ona s rekonstrukcí trápí. Nic takového ale Slováček v plánu prý nemá a se svou manželkou shání vhodné stavební firmy, kterým by mohli rodinnou vilu svěřit. Jakmile prý situace a počasí dovolí, může se začít s opravami. Ačkoli většinu času bude dělníky hlídat právě Patrasová, Felix jí měl nabídnout, že když by musela být pracovně pryč, o vše se postará a pomůže jí.

Každou chvíli jsou spolu?

„My se vždycky domluvíme, o to se vůbec nebojím. Stejně je každou volnou chvíli doma,“ uvedla viditelně spokojená zpěvačka. Chtěla tím snad naznačit, že v jejich vztahu došlo k nějakému zásadnímu zvratu? Zhruba v polovině března se navíc Patrasová rozpovídala o tom, že se Slováčkem nejsou přátelé, ale manželé. „Naposledy říkám, že naše manželství je plnohodnotné, a vracet se k tomu už nebudu,“ šokovala zpěvačka. Přistoupila snad na podivný milostný život ve třech? Podle Slováčka se ale věci mají trochu jinak. Manželce sice hodlá s rekonstrukcí pomáhat, ale zřejmě jen proto, že se jedná o společný majetek, ne proto, že by s ní měl v úmyslu znovu žít pod jednou střechou. „Nevím, co to zase vykládá,“ rozčiloval se s tím, že se snažil ženě už mnohokrát domluvit. Veškeré snahy jsou ale prý marné.

Neplánuje prý žádné změny 

V současné době je prý Slováček se svou milenkou Lucií Gelemovou a nehodlá na tom rozhodně nic měnit. Odstěhovali se společně na její chalupu a míní tam zůstat, dokud to kvůli virovým opatřením bude nutné. Vyložila si snad Dáda manželovo chování jinak, než měla?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden