Moje šťastná hvězda

Plněné brambory grilované v alobalu

Hodí se jako příloha ke grilované zelenině i masu nebo sýrům. Skvělé jsou ale i samotné. A nic na jejich přípravě není.


Suroviny:


5 velkých brambor


100 g šunky od kosti


½ hrnku nastrouhaného čedaru


½ hrnku nakrájené jarní cibulky


3 lžíce másla


čerstvá petrželka na ozdobu


sůl, pepř


Postup:


Brambory očistěte, ale neloupejte je. Uvařte je v osolené vodě. Vychladlé brambory rozpulte a vydlabejte. Vydlabané brambory smíchejte s nakrájenou šunkou a cibulkou, přidejte trochu soli a pepře. Směsí naplňte půlky brambor. Posypejte je čedarem a přidejte oříšek másla. Brambory zabalte do alobalu a dejte na 20 minut péct na gril.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden