Můj čas na kafíčko

Plněné portobello

Velké žampiony jsou skvělou pochoutkou, když je naplníte. Můžete je plnit sýrem, masem nebo zeleninovou směsí. Nezapomeňte je ale za všech okolností provonět bylinkami.

Ingredience: 4 porce

8 žampionů portobello
1 červená paprika
200 g Lučiny
1 vejce
sůl
pepř
1 lžička lístků tymiánu
olivový olej
1 šalotka
nastrouhaný sýr na posypání

Postup:

Šalotku nakrájejte najemno a papriku na malé kostičky. Lučinu prošlehejte s vejcem. Osolte, opepřete a přidejte bylinky, papriku a šalotku. Houby důkladně potřete olivovým olejem a opečte je na grilu. Pak je naplňte směsí a nakonec posypte sýrem. Vložte je ještě na malou chvíli na gril, ale předtím je přiklopte, aby se sýr náležitě roztekl.

Doba přípravy: 45 min
Cena za 1 porci: 30 Kč

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden