Plněné portobello

Velké žampiony jsou skvělou pochoutkou, když je naplníte. Můžete je plnit sýrem, masem nebo zeleninovou směsí. Nezapomeňte je ale za všech okolností provonět bylinkami.

Ingredience: 4 porce

8 žampionů portobello
1 červená paprika
200 g Lučiny
1 vejce
sůl
pepř
1 lžička lístků tymiánu
olivový olej
1 šalotka
nastrouhaný sýr na posypání

Postup:

Šalotku nakrájejte najemno a papriku na malé kostičky. Lučinu prošlehejte s vejcem. Osolte, opepřete a přidejte bylinky, papriku a šalotku. Houby důkladně potřete olivovým olejem a opečte je na grilu. Pak je naplňte směsí a nakonec posypte sýrem. Vložte je ještě na malou chvíli na gril, ale předtím je přiklopte, aby se sýr náležitě roztekl.

Doba přípravy: 45 min
Cena za 1 porci: 30 Kč

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden