Moje šťastná hvězda

Plodková přijde o statisíce. Proč?

Zranění jí vše komplikuje

Každý myslel, že JANA PLODKOVÁ (35) vyhraje StarDance a zapíše se u diváků nejen jako skvělá herečka, ale i tanečnice. Ale jeden úraz všechno změnil!

Stačil jeden pád a život se jí otočil o sto osmdesát stupňů. Při trénování na finálový večer taneční soutěže StarDance si totiž zlomila ruku a nemohla vůbec tancovat! Připravila se tak nejen o možnost celou soutěž vyhrát, ale také o výdělek z tanečních představení, které měla společně se svým tanečním partnerem Michalem Padevětem (35) naplánovaná na prosinec a leden.

„Za jedno taneční vystoupení na komerční akci si Jana může přijít až na pětadvacet tisíc korun,“ prozradil zdroj ze zákulisí natáčení soutěže. Bude chybět i na předávání ceny České filmové kritiky, kterou má v lednu moderovat? Zdá se, že se jí účast ve StarDance pořádně nevyplatila!

Odškodní ji televize?

Kvůli úrazu bude muset zrušit minimálně osm večerů, na kterých měla v nadcházejících měsících vystupovat. Přijde tak o neuvěřitelných 200 tisíc korun! A co nabízí jako náhradu Česká televize? Prý jí zatím navrhla jen kompenzaci z pojištění, která činí jen 9 600 korun! Herečka si jistě příště pořádně rozmyslí, jestli se takového typu pořadu zúčastní.

Navíc pokud přijde i o možnost moderovat výroční filmovou anketu, bude to hodně draze zaplacená účast ve StarDance. „V lednu mě čeká moderování ceny České filmové kritiky. Nevím, jestli ruka bude do té doby zahojená,“ bojí se herečka. Bude se s televizí nakonec soudit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden