Moje šťastná hvězda

Po 17 letech si už nemají co říct

Stárne a přestává svému manželovi být oporou. Drží ho při zemi a snaží se z něj udělat domácího kutila. Lenka Vlasáková (47) byla se svým partnerem Janem Dolanským (41) vždycky šťastná. Nebo to alespoň tvrdila. Teď je ale všechno jinak.

Zanedbávají se

Svůj vztah si nikdy nemohli vynachválit. Vždyť už jsou spolu sedmnáct let a vychovávají společně čtyři děti. Všichni se jich vždycky ptali, jak to dělají, že jsou spolu tak dlouho a pořád se k sobě chovají jako dvě hrdičky.

Recept je přitom naprosto zřejmý. Ti dva se téměř nevídají. Nebo to tak alespoň v minulosti bylo. Když jeden natáčel, druhý se staral o děti a naopak. Během posledních deseti let vztahu spolu prý snad nebyli ani jednou na dovolené.

Teď ovšem mají času víc. Už nejsou tak oblíbení jako dříve, a proto na sebe mají víc času. Paradoxně jim to ale spíš uškodilo, než pomohlo.

Konec nadějí

Každý se jich ptá na to, kdy do toho konečně praští.Oba svorně tvrdí, že jednoho dne se určitě vezmou, ale až si budou moct vzít dovolenou ve stejném termínu. Všichni se jim vysmáli. Teď to ovšem vypadá, že se zkrátka brát nechtějí. Dolanský je o šest let mladší.

A tento věkový rozdíl jim začíná dělat problémy. Dolanský chce do světa a páteční večery trávit ve společnosti, Vlasáková chce hrát a pak doma u knihy odpočívat. A čím více spolu tráví čas doma, tím více se hádají a odcizují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden