Moje šťastná hvězda

Po bouřlivém konci manželství dokázala opět najít klid v duši

Moje šťastná hvězda

Život Milenu Steinmasslovou naučil, že nás všemožné trampoty a karamboly posouvají dál, a proto si teď váží každé krásné chvíle a snaží se tomu učit i druhé.

Začínala rolemi naivek, ale profesní zrání a osobní zvraty mohou za to, že se MILENA STEINMASSLOVÁ (67) změnila v charakterní herečku, která se vydala po mnoha zajímavých cestách.

Poprvé se Milena Steinmasslová (67) objevila před filmovou kamerou v Kachyňově snímku Už zase skáču přes kaluže, kde hrála sestru Vladimíru Dlouhému (†52).

Tehdy ovšem chodila ještě na základní školu a nenapadlo ji, že se jednou stane skutečnou herečkou, snila spíše o tom, že by byla třeba učitelkou nebo lékařkou. Pak ale šla studovat na vynikající pražské gymnázium Jana Nerudy, kde vedl divadelní kroužek profesor Ladislav Novotný.

Divadlo ji začalo nesmírně bavit, každý rok nacvičili Vánoční mši Jana Jakuba Ryby (†49) a pouštěli se i

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden